Home

Lajme

Shpetim Zinxhiria – Suprimimi i Ministrisë së Diasporës një mëkat i qeverisë…ashtu siç erdhi edhe iku.

No Comments Aktualitet Lajme

Diaspora sot i duhet Shqipërisë për remitancat edhe për kohë fushatash, askush nuk çan kokën për të, jo se emigrantët të kudondodhur kanë nevojë, por…
Një mësim për gjithë Diasporën dhe mëkat për qeverinë. Suprimimi i Ministrisë së Diaspores ka bërë që sot pas tre dekadash, Diaspora të mbetet nën kujdesin e një drejtorie pranë Ministrisë se Jashtme, konkretisht ne duart dhe në mëndjen e dy punonjësve. Pra ketu kemi kemi arritur sot.
U fol shumë për ngritjen e saj në qeverinë “Rama 2” dhe u zhduk në heshtje në qeverinë “Rama 3”. Një dikaster që nuk beri atë siç pritej pasi në krye të saj si gjithnjë drejtues politik që i binte mbare botes si satelit dhe pa asgjë konkrete.
Si mëkatar ministri Majko gjatë kater viteve u pa vetem nje here në Athinë në një sallë pritje ne ambasade me militante partie.
Shqipëria si një vend që renditet në vendet e para në botë për nga emigrimi me një popullsi prek 1.4 milionë nuk ka sot një dikaster te saj. Kjo tregon shumë…
Vendet fqinje te ballkanit apo ne Evropë kanë dikastere te kesaj natyre, Shqipëria jo…
Ky është vlerësimi që i bëhet diasporës sot, një vlerësim që duhet nxjerrë mësim.

Burimni/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *