Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Sali Bislimi, sekretar i Partise Liberale te Kosoves

No Comments Aktualitet Lajme

Sali Bislimi, sekretar i Partise Liberale te Kosoves,per Integrime Euroatlantike dhe drejtor i Zerit Perendimor te Kosoves, po merre pjese ne kongresin e Partise Liberale te Zvicrres!
Bislimi takon kryetarin e posazgjedhur te Partise Liberale te Zvicrres, z.Thierry Burkart, Ministrin e Jashtem, z.Ignazio Cassis, Shefen e Departamentit te Policise dhe Drejtesise, zonjen Karin Keller Suter dhe autoritete tjera te FDP/ PLR, dhe te Zvicrres!
Z.Bislimi i njohtoj autoritetet zvicerane me zhvillimet e fundit ne Kosove dhe rajon, si dhe u angazhu per thellimin e miqesise dhe bashkepunimit te shkelqyer te Kosoves me Zvicrren, ne te gjitha fushat, si vende mike, me tradite te gjate te bashkepunimit!
Z.Sali Bislimi,pergezoj z.Thierry Burkart, per zgjedhjen e tij,ne krye te Partise Luberale te Zvicrres, me te cilen PLK si parti simoter e promovimit te vlerave te liberal demokracise europiane,ka nje bashkepunim te gjate afer tri dekada!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *