Home

Lajme

Adil Mustafa – Burgosja e Blerimit së bashku me 4 protestues

No Comments Aktualitet Lajme

Të ndreuar bashkëkombas të mi
pass grevës së uris shëndeti i Blerim Ahmedit organizator i shum protestave u përkeqësua dhe u detyrua të ndërpresi grevën deri sa ta marri veten nga ana shëndetësore.
Burgosja e Blerimit së bashku me 4 protestues të tjerë u bë me urdhër të pushtetit ngaqë ato kërkonin të zbardhet rasti i spitalit modular siç kan kërkuar dhe në protesta tjera për zbardhjen e të gjith rastet e montuara politike si rasti Monstra, Alfa, Grupi i Kumanovës, dhe shumë raste të tjera.
Dhe jo vetëm, kan kërkuar që shqiptarët të gëzojnë të drejta si popull e jo si përqindje.
Sa i përket reagimit nga ana e partis së BDI e cila pa pikën e përgjegjshmëris vazhdon të shpifi për protestat duke vënë etiketime gjoja opozita qëndron pas protestave gjë që nuk ëhtë aspak e vërtet.
Ua bëj me dije që protestat nuk kan të bëjnë me asnjë parti politike dhe se organizimi është bërë me qytetarë të pa kënaqur nga sistemi Diktatorial 20 vjeçar.
Protesta ka qen e lajmëruar në polici dhe ku vetë policia shkeli ligjin e të drejtës së protestës duke penguar potestuesit dhe duke rrezikuar jetën e qytetarve.
Akuzat e pa baza të prokurores kuptohet që ajo nuk vepron sipas ligjit, por sipas urdhërave të Qeverisë së Krimit dhe Korrupsionit.
Me këto veprime kjo Qeveri tregon që këtu njeriu nuk ka asnjë të drejtë demokratike.
Falenderoj të gjith shqiptarët kudo që jan dhe u bëj thirrje që ta dënojnë diktaturën 20 vjeçare me votë duke mos lejuar nëpërkëmbjen e popullit tonë nga njerëz të cilët për pushtet nuk kursejnë as fëmijët e tyre.
Protestat do te vazhdoin per barazi ,drejtesi dhe hetim nderkombtar per te gjith burgosjet dhe rastet e montuara politike .
Me respekt
Dr.Adil Mustafa IGFM -M.V
TETOVE 4-10-2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *