Home

Lajme

Spahiu “G0DET” Berishën: “Ai “patrioti” ka shitur për sk.rap në Beograd av.ionët M.I.G saktësisht para lu.ft.ës së Kosovës, ai është tradhtarë”

No Comments Aktualitet Lajme

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka dalë me një rea.gim të fortë në rrjetet sociale, nisur nga çështja e ‘nx.ehtë’ e pretendimeve të Greqisë për t’u zgjeruar me 12 milje në detin Jon.

Spahiu shkruan se s’ka tra.dhti më të madhe sesa të shka.tërrosh us.htrinë e vendit tënd. Madje iu drejtohet politikanëve shqiptarë me ironi duke iu thënë që të dalin ta mbr.ojnë kuf.irin detar me mak.inat e blin.duara të tyret apo me vilat me pishina, pasi ush.tria jonë nuk ka asnjë anije ush.tarake, nën.detëse apo av.ion.

“Mision të vështirë ke marrë”, ish-ministri socialist i drejtohet Ramës për çështjen e ‘nxe.htë’ të detit me Greqinë dhe nuk i lë gjë pa thënë: Po del kun.dër interesave kombëtare!

“S’ka trad.hti më të madhe, se të shkatë.rrosh usht.rinë e atdheut tënd! 30 vjet shtet: Saliu-Rama-Meta s’kanë asnjë an.ije ushta.rake. Zero an.ije, zero av.ion, zero nënd.etëse! Këta palaço e kanë lënë usht.rinë shqiptare më keq se Enver Hoxha. Saliu ka shitur për skrap në Beograd av.ionët M.I.G. Dil mbro.jeni kuf.irin detar me Mercedesat e bli.nduar ose me vilat me pishina të kryetarëve të partive nëse futet fl.ota gr.eke”, shkruan Spahiu.

Por Kreshniku bënë një ga.bim të rëndë sepse ose nuk e di ose i’a fut kot Shqipëria e Hoxhës ishte vendi më i for.tikuar dhe i arma.tosur për fr.ymë popullsie dhe madhësi teritori në Europë. Ato M.i.g-at që pretendon Niku që i’a fut kodra pas bregut, ishin avi.onët kinez të usht.risë shqiptare që u shkat.ërr.uan në 97′. Kurse llojët e ar.mëve të Hoxhës kanë qenë pa fund, prodhime të super.fuqisë ushta.rake kineze.

Burimi/gazetaz.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *