Home

Lajme

Zace Islami – Sot kryeministri tha se” …..mund të ketë krizë energjitike…”

No Comments Aktualitet Lajme

Unë po ju paralajmëroj se ai do dyfishojë çmimin e energjisë elektrike , të karburanteve , mos harroni që jemi vënd shumë i pasur me naftë e cila nuk dimë se ku shkon , u ngritën çmimet në të gjithë artikujt ushqimorë dhe ……..lulushi del e jep mënd se çfarë duhet të bëjë qeverija në vënd që të mbledhë këshillin kombëtar të PD dhe me një herë të shpallin grevë të përgjithshme.
Por lulushi nuk është opozitar ai është pjesë e qeverisjes ndaj dhe Shqipërinë e presin ditë të zeza.
MBAJENI MËND

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: