Home

Lajme

Adelina Ismaili: Nënë Tereza ka pasur kryq pse mos të kem edhe unë! Jam përendimore

No Comments Aktualitet Lajme

Në “Tete a tete” me Adelinen, e ft uar në emis ionin fes tiv është Zanfina Ismajli,

e cila edhe një herë ka treguar origj inalitetin e saj.Zanfina dhe Adelina i kanë bërë pyetje njëra tjetrës dhe kjo str ategji dukej mj aftë interesante.

Zanfina, ka drejtuar pyetje të ndryshme drejtë të motrës ku e ka py etur edhe për kr yqin në q afen e saj, shumë të përf olur në me dia dhe po pull.

Adelina ka përmendur emra shqiptar si Skënderbeu, Gjergj Fishta, Nënë Tereza e Anton Çeta, të cilët janë shqiptar të mëdhenj të kri shter. Këngëtarja sikur donte të thoshte se kr yqi në q afen e saj ishte si mirënjohje për këto fig ura historike shqiptare.

Ajo, gjithashtu tregoi që është p ro per ëndimit dhe asaj çfarë ka bërë per ëndimi për vendin tonë.

Burimi/globalreport24h.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *