Home

Lajme

PROGRAMI – Lëvizia Atëdhetare Rrënjet Pellazgo-ilire !!

No Comments Lajme Opinion

1-LARGIMIN NGA SKENA POLITIKE PD.PS.LSI DHE GJITHË POLITIKANËVE NGA 91-2021
2-BASHKIMIN E DARDANIS ME SHQIPËRIN BRENDA DY VITEVE.
3-VENDOSJEN E DËNIMIT ME BURG SIPAS LEGJISLACIONIT AMERIKAN.
4-LARGIMIN NGA LIDHJA ARABE DHE MBYLLJEN E TË GJITHA INSITUCIONEVE TË SAJ, NË GJITHË TREVAT SHQIPTARE.
5-ZHVILLIM TË GAZETARIS HETUESE DHE MBYLLJEN E TV TURKOSERBE.
6-RIKRIJIM TOTAL TË MINISTRIS TË DREJTËSIS DHE KRIJIMIN E MENJIHERSHËM TË GJYKATËS KUSHTETUESE
7-RIORGANIZIM TOTAL TË ARSIMIT SHQIPTAR
8-ASHPËRSIM TË LEGJISLACIONIT KUNDËR DROGËS,ARMËVE,PROSTITUCIONIT,NDËRTIMEVE PA LEJE,KORRUPSIONIT
9-PLAN KOMBËTAR PËR TURIZMIN DHE RRUGËT.
10-ZHVILLIM TË MJEKËSIS PRIVATE DHE SHTETËRORE, ME LIGJE SA MË HUMANE.
11-SEKUESTRIM TË PASURIVE TË PALIGJSHME DHE ASHPËRSIM TË LIGJEVE PËR KËTO PROBLEME! DHE KTHIMIN E PASURISE PRONAREVE TE LIGJSHEM, PERFSHIRE DEMSHPERBLIMIN KOHEN KUR NUK KA QENE PRONAR!
12-MBËSHTEJE FINANCIARE PËR BUJQESIN DHE BLEGTORINË
14-RIORGANIZIM TOTAL PËR POLICINË E SHTETIT.PRISHJEN TOTALE TË RAJONEVE TË POLICIS DHE RISHPËRNDAEJEN E TYRE NË GJITHË TERRITORIN MË JO MË SHUMË SE 10- deri ne 12-NJËSI.
15-RIORGANIZIM TOTAL TË SIGURIMIT TE SHTETIT.
16-KONTROLL TË ASHPËR MBI M.ENERGJITIKËS DHE ZHVILLIM TOTAL TË ENERGJISË BIO TË NATYRËS
17-ASHPËRSIM GJER NË EKSTREM MBI NDOTESIT E NATYRËS
18-RIORGANIZIM TOTAL TË SINDIKATAVE DHE VENDOSJEN E NJË PAGE MINIMALE PENSIONI PREJ 400 EURO
19-VENDOSJEN E 5-EURO NË ORË, PËR PUNËTORET QË PUNOJNË NËPËR KONÇESIONARET E HUAJ
20-RIORGANIZIM TOTAL TË PARLAMENTIT SHQIPTAR DUKE I NXJERRË TË GJITHA PARTITË TË PALIGJSHME DHE DUKE KRIJUAR PËRBRENSA TIJ DY DREJTIME DEMOKRATIKE TË EMËRTUARA: POZIT-OPOZIT.
21-NDALIMIN E ÇDO SHITJE NË RRUGË DUKE KRIJUAR TREGJE MË SIPERFAQE TE QARKULLUESHME PËR TREGËTARËT E VEGJËL DHE AMBULANT.
22-HAPJEN E 100%-PARKIMEVE PËR MAKINAT
23-NXITJEN E ENERGJISË BIO DUKE VENDOSUR DHE APARATE TË RINJ KORRENTI: MË HYRJE PËR BLERJE DHE DALJE PËR SHITJE NGA PRIVATI.
24-LEHTESIRA NË MAKSIMUM PËR EMIGRANTET.
25-MBROJTJE SPECIALE TË FIGURËS TË FEMRËS DHE FËMIJËVE
26-KRIJIMIN E SENATIT QË TË MERRET DIREKT ME POLITIKAT E SHTETIT DHE VEPRIMTARIN E DEPUTETËVE.
QYTETARË!
LARGIMI e Politikes…DHE POLITIKAVE TË TYRE ANTISHQIPTARE, MBETET NJË DOMOSDOSHMËRI JETIKE.PO NA VJEDHIN!PO NA VRASIN!
VOTONI KUDO ME (SIMBOLIN)
Po une e dua kombin jam i gatshem te mbeshtes kauzen e Levizjes Atedhetare Rrenjet PELLAZGO-ILIRE!
Stafi drejtues Levizja Atedhetare Rrenjet PELLAZGO-ILIRE!
Kryetari aktual Dritan Doda i Skurajve!
Dr. Pr, histori Gjeografi Etnologjise,
zoti Riza Mucaj!
Psikologe Ligjore M.S.C!
zonjush! Ejona Grozha !
Ju lutem shperndajeni!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *