Home

Lajme

Skënder Karaçica – Jo rryma falas për ,,popullin hyjnor serb,,!

No Comments Lajme Opinion

Si shihet atdheu nga larg
Jo rryma falas për ,,popullin hyjnor serb,,!
Nuk ka askund në planet apo në kapertinat e shteteve normale,që rryma elektrike të jetë falas për ,,popullin hynjor,,(sic!).Kjo ndodh veçse në shtetin e Kosovës,kur e kur,kahet e zhvillimit ende nuk e kanë marrë vetën në participimin e vlerave të punës me normën e njohur të (ndarjes ndërkombëtare të punës e të prodhimtrisë).Pse rryma falas për ,,hyjnorët e pakicës serbe,,(sic!)në Kosovë…?!Këto (rr)egulla të shpikura nga qarqe evropiane,duhet sa më parë që të hiqen nga rendi i ditës.E kohës:Për ,,hyjnorët serb,,(sic!)të vëhet në rend të ditës para kodit të shtetit të lirë dhe sovran të Kosovës të gjithë të barabartë;para shetit të Kosovës rryma nuk duhet të jetë falas veçse për ,,hyjnorët,,!
,,Hyjnorët,,janë qytetarë të Kosovës,ata duhet të paguajnë rrymën nga kuleta e vet.JO më falas rrymën elektrike,kjo në rregullat ndërkombëtare të ekonomisë,mund të quhet skandal i skajshëm që as në mesjetë nuk ka ndodhur…!Taksa dhe pagesa e borxhit publik,është i njohur tash e njëmijë vjet në zonën e ekonomisë në botë!
Për ,,hyjnorët serb,,po përseritet historia e kohës së reformave agrare kundër popullit shqiptar në vitin 1918-1940(sic!).
Çikago,11 tetor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *