Home

Lajme

Xun Çetta – Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e pergjegjësisë së kërkuar nga z. Nicolas Guillou, edhe një deshmi se jemi shtet

No Comments Lajme Opinion

Gjykata Speciale dhe prokuroria sajë më mundësinë e lirimit më kusht të akuzuarve, më dukët sikur në gjitha variantet tash sa kohë e deri më sot vetëm po na provokon.
Ishte provokim i keq të kërkohët garantimi në një shtet të tretë duke anashkaluar shtetin e të akuzuarve, pra Kosovën. Të sistemoheshin ata në një shtet jasht Kosovës, kjo do ishte fyerja më e madhe që i bëhet shtetit tonë dhe më në fund, të akuzuarit do ishin si refugjat të strehuar në një shtet tjeter larg familjeve tyre.
Nese edhe tani kur policia e Kosovës në krye më Ministrin Sveqla zotohën për kujdesin e tyre pran familjeve në Kosovë dhe serish nuk lirohën të akuzuarit që të mbrohën në liri, kjo haptazi del se ne po provokohemi si shtet…
Një pergezim policisë së Kosovës e cila pa hezitim u pergjigj për garantin të cilin kërkon prokuroria. Tani pas kaq provokimeve të cilat na kompromentonin tek shtetet tjera, Prokuroria e ka mundesinë të deshmon të kundertën dhe ti liron të mbrohën në liri deri në seancën finale të kësajë Gjykate.
Prishtinë 11.10.2021
Xun Çetta

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *