Home

Lajme

Ardiana Dhimiter Mitrushi – Vetja ime…

No Comments Argëtim Letersi

Sa shpesh harrojmë të shihemi në brendësinë tonë, po ashtu të theMi heshturazi bukur… Por pasqyrës time ja dyzova veten dhe e bëra timen 😂😂😂😊

Vetja ime…

Sa të dua ty vetja ime, të dua…
Të dua edhe kur unë s’të dua…
Me ty edhe ënd’rra ’u marrua…
E shtrenjtë je vetja ime, kur dua…

Un’ t’a dua heshjen e pathënë…
Un’ t’a dua qeshjen e panxënë…
Un’ t’a dua inatin, kokëfortësinë…
Un’ t’a dua bukurinë, kotësinë…

Pasqyrën ke miken e vërtetë…
Mëngjesi im e dua veten, vetë…
Fustanët flirtojn’ shum’ për shtat’…
Takat ritmonin me rrahje tik-tak…

Ti vetja ime po shkruan historin’…
Zërin m’a vodhe, fjalën t’a ndijn’…
Premtomë të lutem, nuk gënjen’…
Tek ty vetja ime, veten e gjejn’…

Ardiana Mitrushi 14/10/2021…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *