Home

Lajme

Fexhrije Ilazi – A kanë nevojë Ferizajasit për Mis. Gjyshën e Mulla Valon Ramadanit!!??

No Comments Lajme Opinion

Unë kam besimin në qytetarët Ferizajas që janë shumë më të mençur se Mis. Gjyshja e Mulla Valon Ramadanit!
Ka kohë që nuk kam bërë postime me tema politike, por për Mulla Valon Ramadanin kam pasur përher diçka për të thënë qysh nga viti 2016, pasi që më ra rasti të e njoh nga afër duke i parë pa afëtsitë e tij të tejskajshme…!
Është edhe më e dhimbshme kur e di që Mulla Valon Ramadani është nga fshati i prej-ardhjes së të parëve të mi, dhe fatkeqësisht më bënë me menduar se në cilin prrue ka pirë ujë ky njeri, pasi që NE Ferizajasit e dimë mirë që fshati Komogllavë përher ka pasur njerëz të librit, dijës, patriotizmit, dhe kulturës.
Nga e murrë këtë ide kulturore të Mis Gjyshës, Mulla Valon Ramadani??? Çfarë mendon ky që veç nëse flasim për gjyshet n’a bënë me besuar që vërtet ky është një njeri që mertion përkrahjen Ferizajase???
Unë kamë disa fjalë për ty Mulla Valon Ramadani:
Ty je vërtet për gjynah pasi që verfëria juaj intelektuale dhe shpirtërore është tejet e dukshme sa që është vërtet turp të afrohesh afër shkallëve të xhamis, se mos të flasim të e përfaqëson popullin në nivel komunal dhe shtetëror!
Por….., Ferizajasit janë shumë me vetëdije të lartë të votës se që mendon ty, kështu që të gjejnë vendin në furrë të bukës aty ku edhe din më së miri Mis. Gjyshja e Mulla Valon Ramadanit të gatuan ashtu siç je marrë me këtë punë me shumë vite me radhë…, dhe është koha që të kthehesh kësaj punë që e bënë mirë!!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *