Home

Lajme

Prékëse! Niku rrëfén në “Për’Puthen” aksidéntin e rëndë. Hyseni bën gjéstin e madh…

No Comments Argëtim Histori

Në epísodin e Për’puthen sot, konkùrrenti nga Rrësheni, Nik Shérri, tregoi historinë e tij.

Ai ishte ftuar në takim nga Alvisa dhe gjatë takimit ai tregoi për një aksidént, më pas ajo i evidéntoi se ka një protézë në vend të këmbës duke dashur të dinte se çfarë ka ndodhur.

Gjatë gjithë kohës rrija në fshat dhe në darkë kthéhesha në qytet. Qélloj një ditë, në të cilën kisha një ndjési jo të mirë.

Madje atë mëngjes, ishte motra e vogël në shtëpi dhe i thashë se e doja shumë dhe më rròdhën lotët vet, pa e ditur se çfarë do ndòdhte.

Kush është Nik Sherri/ Personazhi i “Përputhen” me historinë frymëzuese |  CNA.AL

Kush është Nik Sherri/ Personazhi i “Përputhen” me historinë frymëzuese | CNA.AL

Jam nis rrugës për në fshat, ishte e shkruar, një makinë më gòditi me shpéjtësi.

Mbaj mend që téntova t’i afròhesha shoferit, por këmbët e mia nuk përgjígjeshin, më pas më çuan te Spítali Úshtarak.

Kam qenë duke dhënë shpírt asnjë njeri nuk e besonte që unë do të shpétoja.

Kush është Nik Sherri/ Personazhi i “Përputhen” me historinë frymëzuese |  CNA.AL

Kush është Nik Sherri/ Personazhi i “Përputhen” me historinë frymëzuese | CNA.AL

Unë tani jam me një pròtezë, por jam me një zemër shumë të madhe.

Madje shihja prindërit që ishin gòxha të mërzítur dhe ju thoja mos u mërzísni, ja në ndonjë mòment na vërsùlen qentë, i nxjérr dirékt protézën”,- tregoi Niku historinë e tij të dhímbshme, por duke e zbùtur dhe me batuta.

Vlen për tu përméndur dhe gjésti i Hysen Ramaj (Bushi), ish-i dashuri i Alvisës, i cili duke qenë se Niku nuk ka makinë ai véndosi t’i dhùrojë një.

Kush është Nik Sherri/ Personazhi i “Përputhen” me historinë frymëzuese –  Autental

Burimi/lajme24ore.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *