Home

Lajme

Riza Mucaj – Lëvizja Atëdhetare Rrënjët Pellazgo- Ilire – Drejtohet: Pëllumb Pelinxhit

No Comments Aktualitet Lajme

Para disa ditësh i je drejtuar një televizjoni shqipëtar Orawes dhe je shprehur se Shqipëria sot ka nevoj për një qeveri teknike emergjente dhe bashkimin e Shqipërisë. Dhe ke folur në emër të Amerikës, që ke folur mirë ke bërë, por në emër të Amerikës dhe të presidentit të saj nuk e kuptojm. Kush jeni ju që merni këtë përgjegjësi kaq të madhe. Shoku Pelinxhi po të themi shoku se të takon të themi shoku dhe pse vjen nga një shtresë e të përndjekurve politik. Por me këto që ke shprehur në televizjonin orawes. E ke bërë veten.
1).Ke dashur të shpëtosh fëmijët e kriminelit Alia
2). I ke dhënë nënshetësin Amerikane diktatorit Ramiz Alia.
3).Paske bërë midis komunistëve të tjerë të përmendur gjatë intervistës tënde. Berishën President. Që ka dënuar me vdekje Hysen Shoshorin.
4). Paske bërë Aleksandër Meksin
Kryeministër.
5). Ke qënë në Shqipëri 91 ke krijuar Partin e Ballit Demokrat si Sekretar i saj.
Një degë partie e krijuar në Sh.B.A. Pas vdekjes së Mit’hat Frashërit. Parti e B.K. krijuar prej tij në 1939 në Shqipëri dhe u trasferua në Amerik, që u nda në dy pjesë. Në parti Balli kombtat Agrar të drejtuar nga Abas Ermenji me qëndër në Paris dhe partia Balli Kombtar Demokrat e drejtuar nga Hasan Dosti me qëndër në Amerik. Pas vdekjes së Dostit e drejtuat ju bashkë me kryetarin tuaj e shpërngulët NGA VITET1992 në shqipëri
6).Ke Botuar gazetën tënde me këtë sigël.
7). Ju keni pasur përplasje me ballin e Abas Ermenjit në Shqipëri e gjetkë.
😎. Kryetari juaj ka shkruar dhe një artikull tek zëri popullit,ato vite, se po fitoj balli kombetar apo legaliteti nuk do të ket litar për të varur komunistët në Shqipëri.
O i nderuar shoku Pëllumb. O i madhi prof i Amerikës. Po si more paske marë prap në mbrojtje në 97 në fëmijët e Berishës dhe nuk të erdhi keq për këtë popull që Berisha u vodhi parat e shqipëtarëve. Tani fillon e vjell vrerë për të dhe shokët e tij që vet i paske vendosur në poste drejtuese në Shqipëri. Dhe sot i kërkon popullit shqipëtar të vij pas partisë tënde shpresa demokratike. E tradhëtove Ballin Kombtar Demokrat nuk të eci. Krijove një tjetër. “” (Partinë Shpresa Demokrate)””Në qoft se nuk të ecën me këtë krijo një tjetër parti se Amerikën e ke tënden e ke privatizuar. Ore po ti ke harruar shtresën tënde që vuajtën nënë diktatur 45 vjet e po vuajn dhe tani apo u ngope me bukë të grynjë në Amerik e nuk pyte më. Tani vjen e dërdëllis si e ema e zeqos në maj të thanës. “”(Po të doje popullin nuk mbroje Ramizin dhe Salin)””. Kjo nuk të falet, pasi nëqoftëse mendoje se do mbroje popullin në 91 e vrave në 97 tën.
Respekte Shoku Pelinxhi

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *