Home

Lajme

Islam Lauka – Shpallja e diplomatёve rusё si tё padёshiruar nё Kosovё – vendim i drejtё, por i vonuar.

No Comments Aktualitet Lajme

Ministria e Punёve tё Jashtme tё Kosovёs i shpalli si persona tё padёshirueshёm diplomatёt rusё, Denis Vengerski dhe Aleksej Krivoshejev, punonjёs tё Zyrёs Ndёrlidhёse tё Rusisё nё Kosovё, pёr shkak tё “cёnimit tё sigurisё kombёtare dhe rendit kushtetues tё vendit”.
Ky ёshtё njё vendim shumё i drejtё, megjithёse i vonuar, sepse Prishtina ёshtё ndёr kryeqytetet e fundit nё rajon qё zbaton njё masё tё tillё, ndёrkohё qё dihet se Moska nuk lё gurё pa lёvizur, haptas e fshehtas, pёr tё minuar pavarёsinё dhe shtetёsinё e Kosovёs.
Mё sё fundi, u mor njё veprim i guximshёm dhe dinjitoz, qё i tregon vendin edhe Moskёs. Veprim, i cili duhet mbёshtetur me vendosmёri nga tё gjithё faktorёt politikё e shoqёror nё Kosovё dhe Shqipёri.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *