Home

Lajme

Sali Berisha – Gjykata ne Paris pranoi padine time ndaj Sekrtarit te Shtetit Blinken per shpifje!

No Comments Aktualitet Lajme

Njoftim shtypi.
Gjykata ne Paris pranoi padine time ndaj Sekrtarit te Shtetit Blinken per shpifje!
Zyra e avoktatit tim, Jean Yves Le Borgne eshte njoftuar se Gjykatesi i gjykates korreksionale te Parisit ka pranuar padine time ndaj sekretarit te shtetit Antony Blinken per shpifje. Une ngrita kete padi pasi Sekretari i Shtetit me daten 19 Maj 2021 njoftoi vendimin e tij te bazuar ne keqinformin nga lobimi korruptiv i kryeministri Edi Rama dhe protektorit te tij George Soros, per shpalljen time dhe familjareve te mi nongrata per “korrupsion sinjifikativ”. Ky vendim eshte i bazuar ne keqinformimin nga lobimi korruptiv i kryeministrit Edi Rama dhe protektor i tij George Soros me te cilin une kam patur kundershti te medha.
Ky vendim pa asnje prove fakt apo dokument, i papritur, puro politik dhe unik ne llojin e tij erdhi 8 vite pasi une kam dhene doreheqje nga çdo pozicion udheheqje, dhe cdo funksion ekzekutiv publik dhe tre jave pasi kandidati qe une mbeshteta humbi zgjedhjet.
Perveç kesaj, ne 30 vite te karrieres time kurre ndonje here nuk jam akuzuar ose ndjekur per ndonje forme korrupsioni dhe asnjeri nuk ka ngritur padi apo provuar ndonje pretendim per korrupsion ne gjykate apo opinion publik ndaj familjareve te mi.
Duke shprehur besimin tim tek gjykata dhe pritur diten e gjyqit, une ftoj sekretarin e shtetit te paraqese ne gjykate çdo prove, fakt apo dokument per te provuar akuzat mbi te cilat ai ka bazur vendimin e tij sine materia per shpalljen time nongrata. sb

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: