Home

Lajme

Mala Jazhincë Tetova – “LETËR NGUSHËLLIMI” – FAMILJES MEMISHI,”NERASHTË TETOVË”

No Comments Aktualitet Lajme

Ju lutemi pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta për mikun ton dhe veprimtarin e shquar M Memishi”,,!Familja e nderuar Memishi.Fjalët tona janë të pafuqishëme në këte pikëllim të tillë …Gjë që në këtë kohë të vështirë shoket ,kolegët, miqtë, dhe njerëzit me mendje të njëjtë janë me ju.dhe me familjen tuaj..Kështu dhe ne me keqardhje të thellë morëm lajmin e hidhur për ndrim jet të mikut tonë,,
Muhameti;BALLISTI””, ishte një njeri i veçantë me tipare patriotike,aty i dhimte shpyrti për komb dhe atdhe..,,ndaj dhe ne u mërzitëm shumë nga ndarja nga jeta të mikut ton,,. Aji do mbes shembull për gjenaratet e tij dhe pas tij,,sepse ai vdiq fizikishtë, po la vepra dhe punë të mira për çëshjen madhore kombëtare,,ndaj puna angazhimi i tij ishte simbolik,,dhe veprimtaria e tij e bën të pa vedekëshem,,,,Shum mirë Më kujtohet se sa herë që vinte nga Danimaraka,ky burr nga Tetova më sillte Libra në Dardani,gjegjësishtë në Ferizaj s’bashku me mukun tonë shumë të çmuar dhe të rerspektuar Z”Ismet Jonuz Krosin”, Etj…..Ngase unë nga viti 2001-deri në vitin 2014/15 isha i dënuar nga sitemi sllavo maqedon,
Ndaj shumë e nderuara familja Memishi”më lejoni që dhe unë të bëhem pjes e dhëmbjes tuaj,,që s’ëbashku ta ndajmë këte dhëmbje me ju sot ,Ngase edhe ne siq ju tham me lartë jemi të pikëlluar për ndrim jetë të Babait tuaj,E mikut tonë.Ne ju thami që të bëheni durim dhe të fort,.. Mos harroni,Se kjo dhimbje duhet të durohet.Sepse kështu i madhi zot e ka bë emër dhe ne duhet të pajtohemi me kushtet që na detiron madhit zot,,
Ndaj ne nga ‘Republika e Dardanis’,Lusim zotin e madhërishëm që Atdhetarit ton t’ja bëj kopshtin më të bukur me xhennet,,,Kurse juve të gjallëve zoti jua dhashë Durimin,dhe pranini ngushellimet me te sinqerat shpyrtërore .,… Ngushëllime.
Me shumë respekt Nga unë Mala Jazhincë Tetova,Republika e Dardanis,,Ferizaj..28.10.2021//

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *