Home

Lajme

Sazan Guri – A KANË TË DREJT ATA (SHUMICA) QË JANË VAKSINUAR???!!!

No Comments Shendetesi

Më shkruajnë shpesh që 80% e italianëve janë vaskinuar apo 90% një komb tjetër, kur dihet në historinë e njerëzimit që gjithmonë shumica s’ka pasur kurrë të drejt në historinë e njerëzimit, ndaj atyre iu është dhënë mundësia që të fitojnë me anë kartoni apo votë. Ndaj dhe quhen turma, kur mendojnë dhe veprojnë njësoj sipas Frojdit. Dhe e drejta i përket gjithmonë pakicës, sepse siç bën pakica sot do të bëjë turma nesër. Kësisoj, nuk është shembull pozitiv që 80% e atyre në perëndim janë vaksinuar?!
Po kur mbaroi lufta në Vietnam, u ngritën 4 milion amerikanë në proteste, kundër Washingtonit politikë, ndërsa kur mbaroi lufta tani në Afganistan, nuk u ngritën dot as 4 veta! Ky është njeriu i sotem, i dashur mik! Apo do ma thuash për 95% të gjermanëve që dinë të venë bullona nëpër makina, apo 95 e anglezëve, që 4 ditë x 7 orë punojnë dhe pjesen tjetër pijnë birra dhe rrojnë akoma me lekët e kolonive, mjafton që shteti iu siguron me lekët tona me hengër e me pi si derrat.
Pra, këta mortjet më parë se të vinin te vaksinat, përdoren propagandën që iu bënë juve t’ju stampohet frika, maska, distanca, duke vrarë kështu dashurinë njerëzore, ate familiare, që ti të vesh si cjapi te kasapi me dëshirë te vaksinat që dalin me shurë pas 4 muajësh, dhe shejtani fle brenda, dhe pas 8 dozave që Pfizer ka marrë licensë, ti s’ke për të qenë më kurrë ai i para koronës leshi që i është futur çdo njeriu në mendje si preshi, sepse deri më sot njeriu ka rënë 2-3 shkallë në indeksin e intelektualitetit sipas parlamentit amerikan, dhe këtë ne e shohim përditë nëpër rrugët tona, në sjelljet e miqve tanë, sidodomos te ata që mbajnë maska, ku 65% e CO2 nuk del jashtë me anë të frymëmarrjes, por i shkon në tru……
Këto janë shembujt e vaksinimit për ca nga ju i dashur mik i FB?…., flm

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *