Home

Lajme

Dibran Fylli – SHB “PRESS LIBERTY”

No Comments Argëtim Letersi

NJOFTIM
Me rastin e një vjetorit të themelimit të Shtëpisë Botuese “PRESS LIBERTY”, përveç aktiviteteve tjera vjetore letrare e artistike, Stafi redaktorial i SHB do të angazhohet për botimin e një libri antologjik me poezi dhe tregime, me titullin e punës; “UJËVARË FJALËSH ARTISTIKE”, ku do të përzgjidhen nga dy poezi dhe dy tregime të autorëve nga e gjithë hapësira shqiptare dhe diaspora.
Tema është e lirë dhe punimet e veta mund t’i dërgojnë autorët në adresën elektronike: artkultur.fylli@gmail.com, deri më datë 25.11.2021, (duhet të jenë të shkruara ne Word; pozitë jo më shumë se 6 strofa, tregimet jo më shumë se një faqe A4, me shkronja 12 pikë).
Të gjitha poezitë dhe tregimet do të seleksionohen nga stafi redaktorial, dhe ato që i plotësojnë kriteret e vlerave letrare do të botohen në librin antologjik.
E mirëpresim bashkëpunimin tuaj!
Prishtinë, 2.11.2021
Me respekt

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *