Home

Lajme

Skënder Karaçica – Institucionet e Republikës së Kosovës,shteti i Serbisë i quan të ,,përkohëshme,,(!)

No Comments Lajme Opinion

Në mjetet e informimit dhe në diskursin e (d)iplomacisë dhe të politikës në Beograd,institucionet e Republikës së Kosovës i quan të ,,përkohëshme,,(!).
Dihet se në vitin 1999,populli shqiptar dhe Kosova,njëherë e përgjithmonë janë ndarë nga Serbia,që,me ligjet e Kushtetutës së Jugosllavisë(1974)Kosova ishte pjesë konstituive e barabartë me njesitë tjera federale.
Në mjetet e informimit dhe në diskursin e (d)iplomacisë dhe të politikës në Beograd,institucionet e Republikës së Kosovës i quan të përkohëshme(!).
Në këtë propagandë antishqiptare dhe ndaj shtetit sovran dhe demokratik të Kosovës,po trumbeton gazeta ,,Politika..e Beogradit e njohur në historinë e shekullit të kaluar,që ka publikuar dhe u ka dhënë zë qarqeve antishqiptare në Serbi për shfarosjen dhe për ,,tokën e djegur,,shqiptare në hapësirën etnike në Ballkan.
Pavarësia e Republikës së Kosovës dhe institucionet shtetërore janë të njohura nga shtetet në botë dhe BE-SHBA.
Çikago,3 tetor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *