Home

Lajme

Gjergj Dedaj – KTHIMI HISTORIK !

No Comments Aktualitet Lajme

(Doreheqjet akt moral dhe politik)!
14 Nentori, referendum per Kosoven euroatlantike…!
Disa nga 10 arsyet e debaklit zgjedhor dhe humbjes se legjimitetit qytetar te pozites, me 14 nentor 2021:
1.Demtimi i partneritit me SHBA dhe politikat europiane
2.Qasja ndaj gazsjellesit amerikan dhe MCC
3.Shkarkimi kriminal i 12 ambasadorve nga presidentja
4.Deshtimi ne menagjimin e pandemise dhe trajtimi nençmues e çnjerzor ndaj pensionisteve dhe kategorive sociale
5.Deshtimi tototal i politikes se jashtme dhe ministres se MPJD, si dhe fjalimi skandaloz i ministres, ne KS te OKB-se
5.Glorifikimi jomeritor i listes se deshtuar dhe fantome GUXO
6.Mosmbajtja e asnje premtimi zgjedhor dhe kapja e shtetit me militant pa pervoje dhe pa dinjitet
7.Nepotizmi dhe izolimi nderkombetar i Kosoves me nje qasje infantile ndaj dialogut Kosove-Serbi si dhe demtimi i raporteve me Shqiperine dhe vendet e rajonit
8.Shkarkimet e bordeve dhe mbushja e tyre me militant partiak e familjar
9.Intervenimi per marketing partiak dhe amatoresk me Njesite Speciale ne Veri
10.Tendencat per kontroll te plote ne Prokurori, Drejtesi, AKI, FSK, Polici te Kosoves, BQK, media dhe ne agjensite e pavarura! GjD

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *