Home

Lajme

Dalip Greca – 350 libra, nga biblioteka e familjes, në bibliotekën e Vatrës…

No Comments Argëtim Letersi

Sot me ndihmën e ish zv.kryetarit të Vatrës z.Asllan Bushati dhe editorit të Diellit Sokol Paja, 350 libra nga biblioteka familjare u vendosën në bibliotekën e Vatrës.
Biblioteka ime familjare prej 1000 libra është krijuar me mundim.Përveç dhurimeve, kam zhvendosë nga Tirana në NY librarinë e dikurshme, ndërkohë që kam blerë botimet e rinj çdo vit. Nder lihbrat e dhuruara ka shume prej sosh te letersise artistike, studime historike, publikime per Vatren, albume etj. Gjithesesili qe ka dhene apo ka marre diçka prej Vatres, e ka per detyre t’i ndihe asaj.
Falenderoj nga zemra dhuruesit e mëparshëm, që në kohë që editoja Diellin dhe isha aktiv në Vatër, dhuruan disa qindra libra si: Studiuesin Idriz Lamaj, anëtarin e Këshillit Mehmet Kadrija, z.Tonin Mirakaj, familjen Uruçi, famuljen e deputetit të ndjerë Esat Çoku, dhe të ndjerin, mikun tim Teki Gjonzenel…

Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *