Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Ç’kap e kap !

No Comments Lajme Opinion

Kur nuk e mbane asnje premtim…normal qe i humb zgjedhjet!
Dikur na thoshte:

 1. “Jo negociata-vetevendosje” tani vete iu prine negociatave
  2.Thoshte se nuk e njoh flamurin ” lecke” as hymnin e Kosoves, tani e njeh dhe e mbane ne zyre
  3.Kundershtonte xhipat dhe truperojat, tani edhe ne fushata zgjedhore me xhipa dhe truproje te shumta
  4.Vinte ne Kuvendin e Kosoves me flamurin me shqipnojne dhe fliste per bashkim, tani me ska as flamur dhe as bashkim
  5.Fliste per zhdukjen e nepotizmit, tani me shume se kurre ka nepotizem e punesime familjare dhe partiake
  6.Kundershtone Rambujene, tani respekton pike per pike arritjet e saje
  7.Kundershtone Planin e Ahtisarit, tani i permbahet ne çdo fushe te jetes
  8.Fliste dhe bente zhurme kunder Asociacionit te Komunave Serbe, i pari pritet t’a nenshkruaj
  9.Protestone brutalisht kunder Policise se Kosoves, tani synon t’a kontrollon
  10.Sa shume bente zhurme kunder kontrollit mbi mediat, agjensionet e pavarura, bordet dhe segmentet e drejtesise dhe te sigurise, tani synon ti uzurpoj me militant partiak
  11.Sulmonte me mjete lufte Kuvendin e Kosoves, tani vete e udheheqe
  12.Demtonte makinat e misionit te EULEX-it dhe diplomatet e vendeve partnere, tani eshte bere i urte, por nuk ngurron te vazhdoj me demtimin e partneritetit me vendet kryesore mike
  13.Thoshte se kurre nuk beje koalicion me Listen Serbe dhe eshte ne bashkeqeverisje
  14.Digjte ndertesat publike dhe shkatrronte rruget dhe pronen publike, tani behet si roje e tyre
  15.Fliste kunder politizimit te diplomacise, por shkarkoj brutalisht te gjithe ambasadoret te cilet nuk i takonin mentalitetit dhe oborrit te tij partiak e ideologjik
  16.Kundershtonte rrebte politiken e ish presisdentit Rugova,tani i pari gjunjezohet para varrit te tij, e ulet me vrap ne sofren e pare te darkes se lames…
  Ka edhe qindra pika tjera, te cilat deshmojne figuren kontraverse, por si qytetar do deshiroja t’a dija: SE VERTETE CILI DHE KUSH JE TI?

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: