Home

Lajme

Skënder Karaçica – Sulm ndaj Medlin Olbrajt:Diplomacia Tomahovka në Ballkan!

No Comments Lajme Opinion

Këndi i shtypit zi në Serbi

Këto ditë,në kabinetin e presidentit Joe Biden në Washington,doli lajmi zyrtar se ish-Sekretarja e shtetit Medlin Olbrajt është zgjedhur në Këshillin e Mbrojtjes në Pentagon.
Për këtë lajm,shtypi zi në Beograd dhe gazeta më antishqiptare tash e një shekull,,Politika,,ka reaguar ndaj zgjedhjes së mikës shqiptare Olbrajt në këtë detyrë të mbrojtjes në Washington,duke theksuar me ironinë e njohur serbe ,,Diplomacia e Tomahovkës,,në Ballkan dhe liria e Kosovës…!
Për këto njëzetë vjet,në paraqitjen e ish-Sekretarës së Shtetit Medlin Olbrajt,ka theksuar se jam e lumtur ajo që ka ndodhur në Kosovë dhe për popullin shqiptar.
Në historinë më re ballkanike dhe çështja shqiptare,Medlin Olbrajt do të mbetët figura historike për lirinë dhe pavarësinë e shtetit të Kosovës!
Shtypi në Beograd e ka në shënjestër për të fyer mikën e shtrenjtë të kombit shqiptar në Ballkan!
Çikago,20 nëntor 202

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *