Home

Lajme

Bijte E Shqipes – me date 21 Nentor 2021, do te zhvillohet parada “Mayfair Thanksgiving Parade”

No Comments Aktualitet Lajme

Te nderuar Prinder,
Neser me date 21 Nentor 2021, do te zhvillohet parada “Mayfair Thanksgiving Parade” ne Frankford Ave. Pjesemarres ne kete parade do te jete dhe shkolla shqipe “Gjuha Jone” Philadelphia. Nxenesit do te paraqiten ne shkolles si zakonisht ne oren 10:00AM. Disa nga nxenesit do te veshin uniformen tone kombetare per te cilen do te kujdesen Mesueset kujdestare, prinderit dhe stafi drejtues i shoqates. Rreth ores 11:00 AM do te organizohet nisja per ne vendin e percaktuar ne parade (kryqezimi Frankford rd – Welsh rd). Kerkojme ndihmen tuaj qe te paraqitemi sa me mire ne kete aktivitet. Parakalimi do te filloi ne oren 12:00 PM. Nxenesit e shkolles sone do te do te parakalojne me uniformen tone kombetare, Muzike e zgjedhur patriotike shqiptare dhe flamujt tone kombetar do te jene pjese e parakalimit te grupit tone. Ne parade mund te marrin pjese dhe te rriturit. Jeni te lutur qe femijet te jene veshur me veshje te ngrohta.
Ju falenderojme per ndihmen e perkushtimin tuaj.
Keshilli Drejtues i Shoqates
“Bijte e Shqipes” Philadelphia

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *