Home

Lajme

Jolanda Puci – Kur qëndrojmë drejt, koka jonë peshon 5 kg.

No Comments Argëtim Kuriozitet

Qafa mban peshën e saj e cila duke u përkulur rëndohet. Pra, sa më shumë ta përkulim kokën aq më shumë shtohet pesha e saj. Nëse ne e përkulim përpara 60 gradë, pesha e saj shkon 22-27 kg presion në vertebra dhe shpinë. Si rjedhojë, muskujt, tendinat dhe ligamentet sforcohen shumë dhe lodhen. I gjithë ky tension dhe sforcim përhapet edhe te kyçet dhe disqet duke krijuar probleme në të gjithë trupin tonë.
Kini mendjen kur përdorni telefonat inteligjentë!
Kujdesuni për trupin tuaj!
Me mire te dish apo te kesh ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: