Home

Lajme

Rudi Berisha – KUR VDEKJA I LE VEND DHIMBJES

No Comments Aktualitet Lajme

-Tre të vdekur dhe një i plagosur në sulmin qe u qëllua autobusi mbrëmjen e ikur në Gllogjan te Deçanit nga një kriminel fashist. Vrasja e të rinjve është vrasje e trungut dhe bazës së të ardhmes tonë. Në Kosovë duhet të ngritën dënimet, të rritet siguria dhe organet e rëndit të jenë me vigjilent dhe më të përkushtuar në mbrojte të qytetarëve.
-Familjareve të të vdekurve ju shprehim ngushëllime, ndajmë këtë dhimbje të madhe me ta. Sot e gjithë Kosova duhet që flamurin të ketë në gjysmë-shtizë.
-Zoti i mëshiroftë të vdekurit, lutemi qe familjarëve Zoti të ju çoj durimin qe t’i përballojnë këto dhimbje të mëdha në këto ditë Nëntori !
@rudi

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *