Home

Lajme

Fetah Bakija – Gjakova më malësinë, e malësorët e saj,përher janë dhe ishin në hap para në mbrojtjen e Shqiptarisë.

No Comments Aktualitet Lajme

Foltorja e PD të z. BERISHA – është njejtë në kërkesa si Dega e LDK e Gjakovës 2010 për LDK e Dr. Ibrahim Rugova:
1) respektimi i statutit në fuqi të LDK(mos shkelja tij nga Kryetari LDK).

 1. Reformimi I LDK – dhe mnyra e riorganizimit nga baza.
  a)Rithemelimi i LDK – demokratizimi i akteve partiake nga statusi, rregulloret…deri të përgjegjësia për humbje !
  3.zgjedhja më një antar një votë nga baza e deri nalt përfaqësuesit e partisë në struktura përfaqesuese e udhëheqëse!
  (Të gjitha këto gjinden në kumtesa dhe deklaratat e kryesis së degës po dhe të , dhe të Kryetarit(fogëlsis time Fetah Z. BAKIJA) e antarëve të kryesis së degës në shtypin dhe mediat elektronike nga 2010 e tutje…
  Nuk u kuptuam( nga anistet e mediat) … na luftuan të gjithë si nga LDK, PDK…
  Ishte shansi që i’u afru vendi, të ndalën marrit e gabimet e politikës tonë,që u bënë nga 2010…
  ( vazhdimi pas 11 dhetorit të foltores si burrit të malësisë Gjakovës z. Berisha.)
  ,,arritja në Tropojë hape”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *