Home

Lajme

Skënder Karaçica – Asociacioni i komunave me ,,shumicë serbe,,mos të bëhet martesë me pushkë…!

No Comments Lajme Opinion

Kahe të diplomacisë

Në takimet e shpeshta të dialogut Kosovë-Serbi(mos të përdorët diskursi Prishtinë-Beograd),në rend të ditës po diskutohet për asociacionin e komunave me shumicë serbe,që,fund e krye ka për qëllim të formimit ,,Srbska Republika,,në Republikën e Kosovës(!).
Duke dëgjuar historinë e padrejtësive historike dhe të dhimbshme të Kosovës,diplomati amerikan Richard Holbrook,pati thënë se kjo katrahurë kundër shqiptarëve të Kosovës,në Amerikë ne e quajmë ,,Martesë me Pushkë,,(sic!).
Në diplomacinë evropiane në Bruksel,karshi çështjes shqiptare dhe të Kosovës në relacionet e ndarjes me Serbinë(1999),tashti Borell po e vë në spikamë diplomacinë(lexo:martesë me pushkë,-term diplomatik i Richard Holbrook,-nënvizimi im)kundër shtetndërtimit të Kosovës(sic!).
JO!Asociacioni i komunave me ,,shumicë serbe,,(sic!)me kompetencë ekzekutive…!
Çikago,11 dhjetor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *