Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Partia Liberale e Kosoves

No Comments Aktualitet Lajme

12.12.1991- 12.12.2021
-30 VJETORI I LIBERAL DEMOKRACISE KOSOVARE!
30 vjet perballe jetes dhe vdekjes, per liri dhe pavaresi!
PLK per 30 vite ishte ne mision te lirise, demokracise, paqes, barazise, liberal demokracise, perspektives euroatlantike dhe pavaresise se Kosoves!
30 vjet, ishin sakrifica titanike te liberal demokratve te Kosoves, te cilet ishin pjese e te gjitha zhvillimeve historike te pavaresise se Kosoves!
Ne nje ambient dhe klime te veshtire per liberalzmin, ne keto hapsira ballkanike dhe kosovare, duke qene antare me te drejta te plota ne Internacionalen Liberale, me seli ne Londer dhe ne ALDE me seli ne Brukesel, mbetem misionar dhe doplomat te paperseritshem te promovimit te vlerave europiane, me sakrifica dhe martirizim biblik, per liri dhe pavaresi!
Me kete rast ju shprehim admirim te veqante te gjithe atyre liberal demokratve te cilet flijuan jeten per liri, te gjithe, miqeve nderkombetar, antarve dhe miqeve tane, Forumit Liberal te Gruas dhe Liberalve te Rinj te Kosoves, per mbeshtetje, sakrifica dhe kontributin e tyre historik, per lirine dhe pavaresine e Kosoves!
Zoti i bekofte liberalet kosovar!
Zoti e bekofte Kosoven !
Zoti i bekofte SHBA dhe BE!
Gjergj Dedaj, ambasador
President Nderi i PLK-se

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "jet"
Mund të jetë një imazh i Atomiumi
Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *