Home

Lajme

Morali: “Pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua që e shtyn atë!”

No Comments Argëtim Humor

Një grup turistësh vizituan një fermë krokodilësh mbi një platformë lundruese përmes një moçali. Pronari i fermës sfidoi turistët:
-“Kush hidhet në ujë, noton deri në breg dhe mbijeton, do të shpërblehet me një milion dollarë!”
Të gjithë i kaploi heshtja dhe askush nuk guxoi as të lëvizte.
Papritur, një burrë hidhet në moçal. Ai ndiqet nga krokodilët, por, për fat të mirë arrin në breg duke i entuziazmuar mysafirët e tjerë.
Pronari i fermës thotë: “Kemi një fitues të guximshëm!”
Pasi morën çmimin, çifti u kthye në dhomën e hotelit.
“Guximtari” i thotë gruas së tij:
“Unë nuk u hodha në ujë … DIKUSH ME SHTYU!!”
Gruaja e tij qeshi dhe tha: “Të shtyva unë!”
Morali: “Pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua që e shtyn atë!” 😉

Burimi/Facebook/Roland Vera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *