Home

Lajme

Ylli Manjani – Kanalizoje diarrenë Lul se na qelbe!

No Comments Lajme Opinion

Ik prej asaj godine e prej asaj partie me “ishkomunistë”, “kriminelë” e “trafikantë”!
Ik të shpëtosh nga mëkati i bashkëpunëtorit me ta. Se në fakt ata që dogjën shqipërinë erdhën në pushtet e të bënë ty ministër, deputet, kryetar bashkie e partie, nuk të paskan merituar.
Ti paske qenë plot vrer e diarre ndaj tyre.
Sot të doli fytyra e vërtetë!
Ik e kanalizoje diarrenë. Dorëzoje edhe mandatin e deputetit se i takon asaj partie megjithë këto “të këqija” që paska patur.
Na e kurse erën e keqe dhe pamjen e shpifur, të paktën!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *