Home

Lajme

Skënder Karaçica – Berisha në traditën e Tropojës,gjaknxehtë dhe kokën lartë…!

No Comments Lajme Opinion

Në dritën e lajmit
Berisha në traditën e Tropojës,gjaknxehtë dhe kokën lartë…!
Sali Berisha,tërë rrugëtimin e tij politik në Shqipëri e mbajti me tiparët e Tropojës:gjaknxehtë dhe kokën lartë,drejtpeshimin e tij herë të luhatur e herë pip në këmbë…!Politika e prish njeriun,thonë në Drenicë.Kur tre veta thonë se nuk jeni mirë,atëherë duhet me u mbajt për lisi(sic!).
Sali Berisha,përtej politikës në sheshin e Tiranës,na duhet Shqipëria jonë…!
Çikago,13 dhjetor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *