Home

Lajme

Skënder Karaçica – Amerika për mbrojtje dhe ushtrinë ka akorduar 750 miliardë dollar!

No Comments Lajme Opinion

Këndi i diplomacisë
Amerika për mbrojtje dhe ushtrinë ka akorduar 750 miliardë dollar!
Administrata e SHBA-së me presidentin Joe Biden,ka akorduar nga bugjeti për mbrojtje dhe ushtrinë,750 miliardë dollar që,tregon fuqinë e këtij shteti në fushën e mbrojtjes dhe tashmë mburojë e planetit.
Loja e Rusisë dhe koka e Putinit tashmë është në valigjën e Amerikës dhe të botës demokratike,që,nuk do të lejojnë të lind (fashizmi i ri)dhe apetitet e pushtimit të tokave dhe të popujve të lirë të Ukrainës.
Rusia e ka të qartë dhe Putini me hapat e vegjel se është i vogël që të bëjë ,,luftë,,me tërë botën demokratike nën flamurin e Amerikës si fidanishte e të drejtave të njerëzimit për të jetuar të lirë në tokën e vet…!
Çikago,15 dhjetor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *