Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Shkelqesia e Tije, z. Charles Michell

No Comments Aktualitet Lajme

Shkelqesia e Tije, z. Charles Michell, President i Keshillit te Europes se Bashkimit Europian, eshte njohtuar per shkarkimin tim ne mes te mandatit ligjor dhe trajtimin tim mizor, nga misioni kosovar ne Shkup, i bere me metoda brutale diktatoriale,te kunder ligjeshme,te diskriminimit dhe shkeljes se te drejtave te njeriut, nga presidentja Vjosa Osmani, per qellime nepotiste, hakmarrese, puro politike duke rrezikuar karrieren, shendetin dhe jeten time!
Per kete diskrimimim ç’njerzor, kam njohtuar dhe do te vazhdoj per te kerkuar drejtesi dhe njohtuar, te gjitha institucionet europiane dhe boterore te drejtesise dhe te te drejtave te njeriut, i vetedijshem se institucionet e Kosoves, te kontrolluara nga zonja Osmani, mund te me demtojne ne vazhdimesi, une me asnje çmim nuk do te ndalem, per te luftuar me te gjitha mjetet demokratike dhe ligjore, diskriminimin, denigrimin, shkeljen mizore te te drejtave njerzore dhe anatemimin e kundershtarve politk, te atyre qe mbi tri dekada u sakrifikuan dhe u martirizuan per lirine e Kosoves, nga pushteti nje partiak dhe monist aktual!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *