Home

Lajme

Fronisti nuk u dhuron trëndafil vajzave. Mësoni tre takimet e tjera për këtë javë

No Comments Argëtim Thashetheme

Katër fronistët kanë bërë zgjedhjet e tyre për këtë javë. Xhoni ka zgjedhur sërish Anxhin, por këtë herë nuk i dhuroi vetëm një trëndafil, por një tufë.

Ndërkohë Daniela preferoi që sërish të dilte në takim me Vilianin, me të cilin shkëmbyen dhe puthje pasiononte.

Kristi preferoi që për këtë javë të mos dilte në asnjë takim, por vajzat thanë se dhe nëse do thoshte emrin e ndonjërës prej tyre nuk do pranonte askush.

Ndërkohë Dea trëndafilin e saj ia ka dhuruar Metit, me të cilin do të ketë një takim gjatë kësaj jave.

Xhoni: Më vjen keq që është një situatë si kjo, unë kam një surprizë të bukur., Anxhi sot nuk do të jap një trëndafil por do të jap një tufë.

Kristi: Më vjen keq shumë keq që të gjitha ishin kaq negative, kaq cinike. Nuk ka dëgjuar asnjë gjë pozitive. Këtë trëndafil do ia jap vetes, do e mbaj për vete.

Ardiola: Ti e dije që unë nuk do të pranonte askush, je i mjerë Krist.

Daniela: Duke qenë se klipi i m u komentuar sikur nuk kishte romancë, unë dua të ftoj sërish Vilinain.

Dea: Unë e kam bërë një zgjedhje dhe do i qëndroj besnike. Më vjen keq që e prisha pak momentin Meti, por ky trëndafil është për ty.

Burimi/tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *