Home

Lajme

Rudi Berisha – ATY PRAN TEJE ISHA SE ENDE TË DUA

No Comments Argëtim Letersi

Ju i shikoni nga xhami i dritares
Gjurmët e hapave të mi e dashur
Aty pran teje isha dikur në natën vonë
Kemi folur për qiellin e kaltër
Qe na rri mbi kokat tona
Të mbushura fjalë zemre.

Aty qëndrova i heshtur
Si për dreq nuk gjeja dot fjalë
Doja të thosha fjalën e bukur të jetës
Këtë fjalë e kam mbyllur prej vitesh
Brenda në zëmrën time të gozhduar
Të mbushur dritë nga dashuria jote.

Atë natën me mungonin fjalët si kurrë më parë
Por në letër kam shkruar çdo gjë për TY
Kam shkruar për ngjyrën e syve tua
Për këmishën tënde të bardhë te bukur
Kam shkruar fjalën e parë dhe të fundit
Për TY kam bërë në zemër një tatuazh

Ne tatuazhin e qëndisur dhe gërryer në zemër
Aty është shkruar emri juaj e bukura e dheut
Do jetoni ju përjetësisht brenda qenies time
Aty unë juve do ujis më gjakun e zemrës
Do lëshoni aromën tënde brenda në mua
Aty unë pran teje isha se ende të dua…

© RUDI BERISHA, 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *