Home

Lajme

Miliarderi i ri i Shqipërisë/ Ben Blushi, 240 mijë dollarë në muaj

No Comments Aktualitet Lajme

Ish-deputeti socialist, Ben Blushi rezulton të jetë një nga miliarderët më të rinj të Shqipërisë. Dhe kjo të paktën zyrtarisht, jo nëpërmjet fitimeve të siguruara nga ndonjë biznes, por vetëm si nga paga si Drejtor i Top Channel. Sipas të dhënave zyrtare të Tatimeve, Top Channel i deklaronte atij gjatë vitit 2021 një pagë mujore prej 24,756,130 lekësh në muaj ose afërsisht 240 mijë dollar. Kjo është paga më e lartë që merr një person në vendin tonë qoftë në sektorin publik, ashtu edhe në atë privat. E llogaritur për 12 muajt e vitit, ai siguron të ardhura nga paga afro 3 milionë dollarë.

Ben Blushi ka qenë drejtor në Top Channel për disa vite, ndërsa dha dorëheqjen muajin e shkuar.

Burimi/stratirana.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *