Home

Lajme

Se shpejti, nga 1 janari ne darke, do te ndiqni Okult nga Alfred Cako.

No Comments Aktualitet Lajme

Nje emision qe do ta hedhim ne youtube cdo te shtune ne darke dhe qe e kam dashur prej shume vitesh ta realizoja me disa drejtues te TV-ve kryesore ne Tirane por qe asnjeri prej tyre nuk e ka kuptuar peshen e kesaj fjale te lidhur me thellesite e paeksploruara te historise se 4 racave renje te meparshme mbi toke dhe historine e races aktuale te peste te ciles duket se po i vjen fundi. Eshte duke u pergatitur raca e 6-te, ne fillim gjysem fizike e gjysem teknologjike, pa elemente shpirterore.
Okult merret, pervec kesaj, me shkencen, religjionin, filozofine, me simbiozen e ketyre te trejave, mbi bazen e koncepteve teozofike.
Okult e sheh edhe historine e races se peste si nje ajsberg, me jo me shume se 20 stacione te rendesishme ku rrymat e padukshme te thellesise se ujrave shtyjne masen prej 5/7 te tij dhe jo era qe loz me kapucin.
Ne kete histori, ne nuk do merremi vetem me pasojat e prodhuara nga aktet e medha te turmave te drejtuara nga nje pakice e vogel dhe as me idete iluzive qe i kane hedhur keto turma drejt kazaneve te vluar ekzistenciale, por do merremi me shkaqet, me mekanizmat e perdorur nga pakica dhe qellimet e tyre ne cdo gur kilometrik te historise.
Qellimi i emisionit Okult nuk eshte gjithmone te jape definicione per shume tema tabu te mesuara ne shkollat e sunduara nga pakica, nga mafia e shkences, por te hape edhe ndonje dritare tjeter orientimi, sipas teorive te disa dijetareve te medhenj qe kane dhene opsionet e tyre te argumentuara ndryshe prej pozicionit zyrtar.

Burimi/Facebook/Alfred Cako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *