Home

Lajme

Enver Bytyci – Kryeministri i Kosoves, zoti Kurti, ka deklaruar se nuk do te kete marrëveshje me Serbinë pa i zbuluar të zhdukurit e luftës në Kosovë!

No Comments Aktualitet Lajme

Unë mendoj se një marrëveshje për njohje të ndërsjelltë e Kosovës me Serbinë nuk kushtëzohet! Atëherë lind pyetja: Për çfarë lloj marrëveshjeje tjetër e ka fjalën zoti Kurti? Apo ka në tavolinë ndonjë projekt marrëveshje të dëmshme për vendin të parashtruar nga dikush dhe kërkon ta bllokojë atë?! Në këtë rast nuk ka arsye për ta kushtëzuar një marrëveshje të keqe e të padrejtë.
Nga deklarata e kryeministrit lindin shumë dyshime dhe interpretime. Ai duhet të jetë i qartë, i saktë dhe transparent: – Ta thotë hapur se cila marrëveshje do të ishte e papranueshme, cila e kushtëzuar me të pagjeturit apo diçka tjetër dhe cila prej tyre është e pranueshme për Kosovën. Kurti ka kritikuar paraardhësit e tij për mos-transparencë!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *