Home

Lajme

Gjergj Dedaj – 2021-VITI I MBRAPSHTE!

No Comments Lajme Opinion

Kosove, ti e meriton nje vit ndryshe, me te mire dhe me shume dinjitet!
Ngadale po iken nje vit i rende, i merzitshem, me teater e spektalel politik ne Hage,me Covid-19, zgjedhje tipike mesjetare ballkanike, me demtim te partneritetit dhe imazhit euroatlantik, me deshtim negociatash, me debakel te diplomacise kosovare, me shume premtime boshe, me krize sociale, shkarkime brutale politike dhe hakmarrese, me shume nepotizem dhe diletantizem, me mungese te rrymes…!
Gjithnje me shprese,per nje te ardhme me te mire!
Zoti e bekofte Kosoven!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *