Home

Lajme

Anita Hoxha – O njerëz, është festival i vlerave kombëtare, jo festival lagjeje !

No Comments Lajme Opinion

Nuk i kuptova asnjë fjalë asaj kënge fituese. Nuk e kuptoj kush dreqin i shkruan tekstet e këtij festivali, e sidomos të kësaj kënge fituese !

 • Me këtë do shkoni në Evrovizion !?
  Ndonjëherë duhet dhe të na vijë turp…
  Të na falë Evrovizioni, se këtu tekstet nuk i shkruajmë ne poetët, po këta bëhen edhe poetë, edhe këngëtarë dhe ja çfarë nxjerrin në dritë !
  -A ka një juri, që merret me përzgjidhjen e teksteve, këtu tek ne ?
  O njerëz, është festival i vlerave kombëtare, jo festival lagjeje !
  Merrëni masa e mos ngatërroni muzikën tonë të mrekullueshme, me këto muzikë tallavarash të shëmtuara !
  Anita Hoxha

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *