Home

Lajme

Ibsen Elezi – Eshte feste, jo proteste !

No Comments Lajme Opinion

S29 e zgjedhur nga nga kuvendi i 11 dhjetorit, duket se me zor po e mban barren qe ka marr mbi vete.
Thirrja e demokrateve ne “protesten” e dates 8 janar, eshte formulim i keq, besoj i pamenduar.
Demokrate ju ne date 8 janar nuk shkoni te protestoni, skeni per çfare ?!
Ju mblidheni si permbarues te ekzekutimit te vendimit te kuvendit te 11 dhjetorit dhe referendumit te 18 dhjetorit, pra te vendimeve tuaja.
Kjo dite eshte feste dhe jo proteste.
Eshte shume e thjeshte, ne do mblidhemi dhe per fatin tuaj te keq sdo gjeni asnje “drejtues” brenda, çdo fjale pushon.
Keto pune nuk behen me ecejake te dera e blinduar e PD dhe me “te thash me the” me Gazmenden.
Askush ska nevoje ta thyej deren, mjafton nje specialist qe ta hap, ashtu si ata gjeten nje firme speciale per ta blinduar.
Them fati i keq qe do i gjeni bosh, pasi ata duhet te jene brenda dhe me qetesine me te madhe duhen hedhur ne Lane.
Mos e shihni si akt dhune, por si akt simbolik i hedhjes se plehrave ne Lane, me shume nuk eshte per Lulin por ata qe do vijne, ta kene vath ne vesh qe mund te perfundojne nje dite si Luli nese do guxojne te bejne si ai.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *