Home

Lajme

Gjaku shqiptar i arbëreshit,Joe DioGuardi dhe çështja kombëtare shqiptare në Ballkan!

No Comments Argëtim Histori

Shkruana Skënder Karaçica.
Gjaku shqiptar i arbëreshit,Joe DioGuardi dhe çështja kombëtare shqiptare në Ballkan!Për 32 vjet, LQSHA-ja me seli në Nju Jork,ishte një zë i fuqishëm për pjesën më të dhimbshme shqiptare të Kosovës kundër regjimit të Serbisë.Arbëreshi Joe DioGuardi,për këto vite në ballë të aktivitetit për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës dhe,në përgjithësi,për çështjen shqiptare të ndarë në padrejtësitë historike të grabitjes së tokës tonë nga fqinjët grabitqarë…!Zoti e bekoftë arbëreshin tonë JOE DIOGUARDI!Zoti e bekoftë Amerikën!Zorti e bekoftë Kombin Shqiptar!
Gjaku i Arbëreshit,Joe DioGuardi,për tridhjetë e dy vjet në ballë të aktivitetit për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës!Për këto vite,LQSHA-ja në Nju Jork ishte një zë i fuqishëm për çështjen shqiptare në Ballkan dhe,përmes Arbëreshit u thellua miqësia e përjetshme e kombit Shqiptar me Amerikën…!Amerika nuk ka miq më të mirë se sa kombin shqiptar!Zoti e bekoftë miqësinë e përjetshme Shqiptaro-Amerikane…!(Prof.Skënder Karaçica,Çikago,IL).

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *