Home

Lajme

Gjergj Dedaj – S’ka Ballkan te Hapur, pa Kosoven!

No Comments Lajme Opinion

Mes Shqiperise dhe Serbise eshte Kosova…!
Pa Kosoven, mund te flitet vetem per Ballkanin gjysem te hapur!
Kjo nisme duhet te analizohet, te debatohet dhe te kaloj ne Parlamentet e vendeve te Ballkanit,duke mos perjashtuar as Referendumin, per kete teme te ndjeshme, e cila mund t’i gjasoje marreveshjes Jugosllavi-Shqiperi te vitit 1946, e cila e demtoj dhe gjunjezoj Shqiperine nga hegjemonizmi dhe dominimi ekonomik jugosllav, duke rrezikuar ekzistencen e shtetit shqiptar,prandaj kjo agjende e dyshimte, do duhej biseduar dhe kordinuar me SHBA, BE dhe gjithesesi me Kosoven!

Burimi/Faceboo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *