Home

Lajme

“Më mbyte në puthje!” Dea dhe Albion në takimin e dytë…

No Comments Argëtim Thashetheme

Dea ka zgjedhur për një takim të dytë Albionin, i cili ishte pak i zhgënjyer nga zgjedhjet e saj të mëparshme.

Të dy janë puthur në takimin e tyre të parë me njëri-tjetrin, ndërsa këtë herë mund të themi se pëlqimi i tyre ka arritur në një tjetër nivel.

Dea: Kur të ftova mendova se mbase do më refuzoje

Albion: Jo aspak. Se unë të pëlqej ty.

Dea: Më pëlqen akoma?

Albion: Po.

Albion: Takimin e parë që kemi bërë puthjen ta kam dhënë me shumë ndjesi. Nuk e di për ty.

Dea: Edhe nga ana ime ka qenë reale. Nuk mund të bëj ‘show’ me ndjenjat e tua. Mua më ka pëlqyer ajo puthje dhe më ka marrë malli për një puthje tjetër.

Albion: Familja jote si e ka pritur puthjen?

Dea: Ishte pak e papritur, se ishte takimi ynë i parë, emisioni sapo kishte filluar. Nuk e prisnin atë moment që të kishte puthje. Janë përpjekur edhe ata të më mirëkuptojnë.

Albion: Motrat e mia të kanë qejf shumë të pëlqejnë, ndërsa motra e vogël ishte kundër…

Dea: Mendon se mund të ndodhi diçka reale mes nesh deri në fund të emisionit?

Albion: Unë për këtë qëllim kam ardhur. Nuk të zhgënjej.

Dea: Unë të zhgënjeva njëherë, por padashje…

Gjatë gjithë takimit të dy janë puthur vazhdimisht dhe kanë shprehur pëlqimin e madh që kanë për njëri-tjetrin.

Buri/tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *