Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Alarmante

No Comments Aktualitet Lajme

MPJD e Kosoves, po instalon logjiken dhe metodat e vendosjes se masave te dhunshme,ne diplomacine kosovare, siq bente Serbia ne vitet e 90-ta!
Largimi skandaloz dhe i dhunshem i 12 ambasadorve, dhjetra diplomateve dhe kuadrove te MPJD, gradimet familjare, partiake, nepotiste dhe kunderligjore, nga Vjosa dhe Donika,si perfaqesuese te listes fantome GUXO, tendence per te ushtruar pushtet dhe autoritet, edhe atehere kur ai eshte i kontrabanduar, i shpifur dhe fallco!
Ne Kosove po instalohet anarkia, diktatura dhe kapja e shtetit! GjD

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *