Home

Lajme

Ekuran Sehu – Takim shumë produktiv…

No Comments Aktualitet Lajme

12/1/22-Sot u takuam ne bordi I Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane,
Diskutuam për shumë çështje që e shqetësojnë Kombin shqiptare, fokusi ynë kryesor për momentin është Kosova.
Dioguardi thote se punen qe e kena filluar para afre 30 Viteve ende nuk ka mbaruar,
Kshtu qe duhet te punojmë më fuqishem per me ua lehtesua jeten dhe punen gjenerates qe vijnē pas nesh,
Sejcila gjenetat duhet të kontriboje nga pak në aspektin kombtar për me mare frym me mirë e me lirë si Shqiptar në Ballkan.
të pranishëm ishin:
Shirley dhe Jou Dioguardi, Zikri Meta, Faik Lita, Florim Krasniqi, Agim Akiçkaj, Rifat Memeti dhe Ekuran Shehu.
Ekuran Shehu,
Antar i bordit ekzekutiv.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *