Home

Lajme

Ish ambasadori i Kosovës z.Gjergj Dedaj përgëzon z. Ali Ahmeti

No Comments Aktualitet Lajme

Ne mesazhin e tij, ish ambasadori i Kosovës,z. Gjergj Dedaj përgëzon Liderin e BDI, z. Ali Ahmeti, për krijimin e qeverisë së re, në Maqedoninë e Veriut. Në mesazhin e tij në rrjetin social në facebook ,ai shkruan:

  • Kam përgëzuar z.Ali Ahmeti dhe liderët e Maqedonisë se Veriut, për formimin e qeverise se re, me shpresë që ky vend mik dhe fqinj i yni, sa më parë të fillojë negociatat për antarësim në Bashkimin Europian, gjë që e cila është në interes të perspektivës euroatlantike, paqes, sigurisë, progresit dhe stabilitetit të të gjitha vendeve të Ballkanit Perendimore!

Gjergj Dedaj – Ambasador

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe kostum
Mund të jetë një imazh i 1 person

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *