Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Nga arkivi historik gjate luftes!Ne ball te sakrificave per liri dhe pavaresi!

No Comments Argëtim Histori

Në facebook- un e ish ambasadorit te Kosovës z. Gjergj Dedaj gjetëm një sërë fotosh , ku tregon për aktivizimin e tij të madh në të gjitha sakrificat e tij për lirinë dhe pavarsësine e Kosovës , ku shohim që sot gjithë sakrificat e tij , duan që ti minimizojnë, por he ti anashkalojnë, nga njërez që nuk e din se cfarë ka qënë lufta, por që në kohën e luftës nuk kanë qënë as në Kosovë, por larg saj . Njerz si z. Gjergj Dedaj duhet te respektohen dhe të nderohen , sot nga qeveria e Kosovës dhe politikanët e saj , ndaj respekt për këtë burrë të kombit tim !

Shen. i redaksisë

Me poshtë po përcjellim fotot që z. Gjergj Dedaj , na ka sjellë fotot e tija të arkivit historik.

Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe teksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *