Home

Lajme

Ekuran Sehu – Dioguardi dhe perkrahsit e Lobit Shqiptar

No Comments Lajme Opinion

Joseph Dioguardi Arbreshi me prejardhjen Shqiptare qe e Armiqsoi Ameriken me nje Aleat shum te ngushte te shtetit Sllav qe u quheshte Jugusllavi.
Dioguardi dhe perkrahsit e Lobit Shqiptar punua shum per te aritur deri te kjo, Dhe aspak nuk ka qen e lehtë te bindish nje Shtet qe ka pas mardhenie te shkelqyera që prej luftes parë dhe të dyte botrore me shtetin Jugosllav,
Ne Amerike dhe ne Evrope ka shum organizata dhe Shoqata qe rahin gjoks se kemi ber ate kete…
por nje gje jam i sigurte ,Cka beri Dioguardi me Lobin Shqiptar ne washington Dc te tjeret sun e bejne edhe 1000 vite Po te kene jete,
Ate e tha vet me gojen e tij kasapi i Ballkanit,
Millosheviq ne Hag,
Milosevici para gjyqtarit ne Hag tha: Dioguardi me lobin Shqiptar ne washington dc ja ariti qellimin qe Kongresi dhe senati Amerikan te Armiqsohet me Serbine , per kete pun Dioguardi me perkrahsit e tij u angazhuan mbi 25 Vite me radhe,
Kshtu qe gjith kane kontrubuar por ata disa qe rahin gjoks as 5% nuk ​​e keni bere cka ka ber Dioguradi,Tash ju formoni organizata lobiste falco per intersa personale,por kot,ato jan vetem rekllama për fotogravi,
I vetmi Lobi që është i regjistruar ne washington dc ,eshte Lobi i udhehequr nga Joseph dhe Sherley Dioguardi,
kshtu qe bashkohuni edhe ju te tjeret qe ti japin fund punes qe ende nuk ka mbaruar,çlifimin e plot të Kosoves dhe tokat Shqiptare ne Ballkan,
Ekuran Shehu,
Antar i bordit eksekutiv(LQSHA)
NY.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *